Lejlighedsoversigt

 

Vi har 10 ferielejligheder på en 17.000 m2 stor grund med græsplæner, haver og legeplads omgivet af marker og en ådal. Lejlighederne varierer fra 42 til 94 m2, velegnet for 2 til 6 personer. Hver lejlighed har egen terrasse, balkon eller have med havemøbler og havudsigt. Alle lejligheder er røgfri. 

Udstyr
Alle lejlighederne har fladskærms TV og radio/CD afspiller. Køkkenet er fuldt udstyret og har gaskomfur, elektrisk ovn, kaffemaskine, elkedel, køleskab, kogegrej og komplet service. I type C og D er der også opvaskemaskine og i type C brændeovn. Badeværelserne er med wc, brus og håndvask.

Bemærk venligst: Hvis man ikke ønsker selv at medbringe sengelinned og håndklæder kan man leje pakker med friskvasket sengelinned og håndklæder for DKK 95 pr. person. Barneseng og barnestol er gratis. Lejlighederne leveres med et startsæt bestående af viskestykke, karklud, 1 toiletrulle, 1 køkkenrulle, 1 håndsæbe, opvaskemiddel/opvasketabletter og affaldsposer.

Fælles faciliteter
Vi har et servicerum med vaskemaskine, tørretumbler og tørreskab. Der er også fryser, støvsuger, strygejern, liggestole og grill til fri afbenyttelse.

Kæledyr
Kæledyr er velkomne på Pyttegården I udvalgte lejligheder og højst 2 pr. lejlighed. Hunde skal holdes i snor, og må kun luftes udenfor Pyttegårdens område. Det koster DKK 150 at medbringe et kæledyr.

Rygning
Alle lejligheder er røgfri. Man kan få udleveret askebæger til rygning udenfor.

Svømmehal
Alle Pyttegårdens gæster har gratis adgang til Gudhjem Svømmehal blot 4 km væk. Adgangskortet gælder for 6 personer ad gangen.

grundrids400

Om Pyttegården

Pyttegården byder på ægte bornholmsk atmosfære og charme, men med nutidens komfort. Pytte” er høne på bornholmsk og der blev opdrættet kyllinger på gården, inden den blev bygget om til feriecenter.

Mere info

Tjek priser

Vi ser meget frem til at byde dig velkommen hele året rundt. Se vores priser og tilbud i og udenfor sæsonen. Vores sommersæson er velegnet til familier, mens vores vintersæson er skræddersyet til vores hyppige lystfiskergæster.

Tjek priser

Standardbetingelser

Vores standardbetingelser dækker booking & betalingsmetoder, afbestillingsregler og -gebyr, afbestillingsforsikring og andre vigtige oplysninger om dit ophold på Pyttegården.

Læs

Her finder du os

Pyttegården
Kjeldsebyvej 3, DK-3760 Gudhjem, Danmark
Telefon (+45) 5648 5680
Email: gudhjem@pyttegaarden.dk
GPS : 55.177494,15.011193